PT (Personal training)

Iedereen verlangt ernaar zich goed te voelen. Je gezondheid speelt hierin een belangrijke rol, regelmatig bewegen is goed voor lichaam en geest. Het helpt je om gewicht te verliezen, op peil te houden en je fitter te voelen. Ook slaap je beter en helpt het om stress tegen te gaan.

Wil jij bewust en gezond met je lijf bezig zijn? Ik help je aan een blijvende goede conditie. Dat doe ik door precies te kijken naar datgene wat jij nodig hebt en je met persoonlijke aandacht te begeleiden. Een combinatie van gezonde inspanning, door sport te combineren met de nodige ontspanning van massage, kan hierbij helpen.

Ik help je om op je eigen niveau te trainen, aangepast op jouw gemoedstoestand van de dag. Door duurzaam te sporten in een bij Het Sporttheater laagdrempelig vertrouwde omgeving met een voor jou prettige en optimale conditie en welzijn is hierbij het uitgangspunt. Daarnaast help ik je bij het aanleren van een goede techniek van de oefeningen, zodat je verantwoord verder kan groeien.

Dus wat je doel ook is, de beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou is afgestemd. Ik motiveer, ondersteun en sta je bij om je doelen verantwoord te behalen. Zowel fysiek als mentaal prettig voelen en je helpen aan een blijvende goede conditie, daar doe ik het voor!

We gaan samen aan de slag om jouw wens of doel te behalen!

Heb je (terugkerende) rugklachten? Zie dan mijn rugtraining.

Wil je meer weten? Neem snel contact met mij op.


Reviews

Mind Your Body

Google Reviews
4.5